Rólunk Nyelviskolánk

Rólunk

A Rákoskeresztúr központjához közel található Napsugár Nyelvstúdió 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalú, minőségi nyelvoktatást nyújtson Rákosmente - Pécel és vonzáskörzetében – elérhető áron – eleinte gyermekek részére, majd később magánszemélyek és vállalkozások részére.
A nyitás óta rengetegen tiszteltek meg bennünket bizalmukkal, több hallgatónk sikeres nyelvvizsgát szerzett.Kizárólag diplomás, képzett nyelvtanárokat alkalmazunk. Célunk, hogy tanulóink olyan nyelvi tudás birtokába jussanak, amely segítségével könnyedén boldogulhatnak az életben.

Tanfolyamainkat elsősorban angolul és németül tanulni vágyók részére indítjuk, igény esetén egyéb nyelvek (spanyol, francia, olasz) elsajátítására is nyílik lehetőség.

Beszédközpontú oktatásunk segítségével tanáraink a gátlásmentes, szabad kommunikációs készség kialakítására törekednek hangsúlyozva a helyes nyelvtani kifejezésmódot, így mind a továbbtanulásnál, mind pedig a munka területén sikeresen alkalmazhatjuk biztos tudásunkat.

Általános nyelvtanfolyamainkat egész évben, minden tudásszinten – teljesen kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga megszerzéséig - folyamatosan indítjuk.

Az általános iskola alsós és felsős tanulói az életkori sajátosságaiknak legmegfelelőbb módszerrel ismerkedhetnek meg a választott idegen nyelvvel, és megvalósulhat a legfontosabb, hogy örömmel és hatékonyan tanulnak.

Hogy az egészen kicsik sem maradjanak ki a nyelvtanulás élményéből, angol nyelvű foglalkozásokat indítunk óvodás korúak számára, amelyek főbb elemei a mozgásos játékok, dalok, mondókák, szerepjátékok és egyéb manuális tevékenységek. Itt elsősorban az a célunk, hogy a gyermekek játékosan sajátítsák el a nyelvet, hogy a tanulás élvezetes legyen.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *