Rólunk Rólunk írták

Rólunk írták

 "Nálunk semmi sem lehetetlen!"

napsugár nyelviskola referenciaA Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet néhány középkorú, vállalkozó szellemű dolgozója bizonyítani képes a nyelviskola szlogenjét. Munka és család mellett tanultuk az angol nyelvet Szilágyiné Jakab Judit angol nyelvtanár segítségével. Bárkinek tiszta szívvel ajánlhatjuk Juditot, végtelen türelme, bíztatása nagyban elősegítette, hogy megkedveljük az angol nyelvet, hogy egyáltalán meg merjünk szólalni angolul. Szakmai tudása és tapasztalata által mi is "többek" lehettünk. Nagyon köszönjük!

Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet kis csapata

 

"Nyelvtanárként is lehetett tőle tanulni"

"Beszédcentrikus, a hallgatói igényeket maximálisan figyelembevevő, felkészült oktató által tartott tanfolyamot tartott Judit. A tankönyvi anyag alapos, szisztematikus és pörgős feldolgozása mellett sok időt és energiát fordított arra, hogy játékokkal, érdekes feladatokkal, szituációs gyakorlatokkal színesítse a nyelvórákat, és megteremtse a hatékony tanuláshoz szükséges jó hangulatot, a partneri tanár-diák kapcsolatot. Nyelvtanárként is lehetett tőle tanulni, órái soha nem voltak unalmasak."

Bagony Attila, dr. Velő Zsuzsanna, Tóth Péter (tanítványok)

 

"Tábori élmények"

"Kedves Judit néni, Attila bácsi és Goldie!
Mindenek előtt nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a 2010-es nyári angol táborban. Ugyanolyan jól éreztem magam az órákon, foglalkozásokon, mind a szünetekben és a medencében. A tábornak köszönhetően nagyon sok új szót, kifejezést tanultam, ami megkönnyítette a suliban az angol óráimat. Már nagyon várom az idei tábor kezdetét."

Melinda

 

"Nyelvi klub"

"Már több mint húsz éve tanulom az angol nyelvet kisebb nagyobb megszakításokkal. Kipróbáltam sokféle  módszert, sokféle nyelvtanfolyamot. De egyik sem tartott egy-két hónapnál tovább. Juditnál már lassan két éve csiszolom a nyelvtudásomat, sikerrel. Az angol nyelvi klubban, jó társaságban jókat beszélgetünk. Szeretem és élvezem a tanulást a Napsugár Nyelvstúdióban."

Szilágyi Barna

 

"Nyelvvizsgáig és azon túl is"

"A Napsugár Nyelvstúdióban barátságos környezetben, magas szakmai színvonalú nyelvoktatásban részesülünk. Az angol nyelvvizsga után, további nyelveket is szeretnénk itt tanulni. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne mély és használható nyelvtudást szerezni!"

Fenyvesi Eszter és Péter

 

"Szeretünk ott lenni..."

"Szülési szabadságon lévő kismama vagyok, gyermekem 9 hónapos. A Napsugár Nyelvstúdió lehetőséget biztosít a Gyermekliget családi napközi keretében arra, hogy amíg anya tanul, addig a baba szeretetben, biztonságban - egy ajtónyira anyától - gyerekek között töltse idejét.
Mivel a Stúdió családi vállalkozás keretében működik, az egész házat, a bölcsitől a nyelvórákig körbelengi a harmónia, a szeretet, a jókedv, a derű és
nem utolsó sorban a tudás! Szeretünk ott lenni..."

Prokai Edit

 

"Sokat tanul és fejlődik - észrevétlenül"

"Magam és kis családom nevében is köszönjük Judit néni és Attila bácsi hozzáértő, önzetlen és szeretetteljes hozzáállását mind az ovis angol, mind pedig a nyári kreatív napközis tábor szervezéséért, lebonyolításáért. Gyermekünk (5 éves) 2010. nyara óta folyamatosan látogatja az ovis angol foglalkozásokat heti rendszerességgel, ahová mindig jókedvvel és szeretettel megy, mert azontúl, hogy egy jókedvű, vidám foglalkozáson vesz részt, sokat tanul és fejlődik - észrevétlenül.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Stúdiót, aki kicsiny gyermekével már ovis korban szeretné az angol nyelv alapjait játékosan megismertetni és megszerettetni! Köszönjük szépen!"

Piros Attila és Családja

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *