Jelentkezési lap és fizetési információk

Figyelem! Iskolánk nyelvvizsga felkészítő hely, de NEM SZERVEZ és NEM BONYOLÍT LE nyelvvizsgát!

Ezek az oldalak csak tájékoztató jellegűek. Jelentkezés  a www.euroexam.org  oldalon történik!

 

Örülünk, hogy elszántad magad a nyelvvizsgára! Az alábbiakban megtalálod a vizsgára történő jelentkezés feltételeit és módját.

A vizsgákra bárki jelentkezhet, aki a vizsgára jelentkezés naptári évében betölti a 14. életévét, függetlenül attól, hogy hol tanul vagy tanult angolul/németül. A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és a vizsgadíj egyidejű befizetésével történik.

A jelentkezési lap beszerezhető:

  • Az Euroexam Vizsgaközpont recepcióján 10:00 és 18:00 óra között (1012 Budapest, Tábor utca 5.).
  • Letöltheted a www.euroexam.org honlapról.


xls formátumban
pdf formátumban

A kitöltött jelentkezési lapot személyesen, e-mailen, postán vagy faxon tudod eljuttatni a Vizsgaközpontba vagy a kiválasztott vizsgahelyre. (Ha megnyitás helyett el akarod menteni a jelentkezési lapot, kattints jobb gombbal, és a menüből válaszd ki a mentést).

Jelentkezési feltételek – Tudnivalók

Jelentkezni komplex, külön szóbeli és külön írásbeli vizsgára is lehet (illetve azokat különismételni). Fontos, hogy a jelentkezés előtt olvasd el a Vizsgaszabályzatot és a részletes Tudnivalókat! Ezeket a Vizsgaszabályzat oldalon tudod letölteni.

A vizsga részletes időbeosztását a Vizsga menete oldalon tudod megtekinteni.

Az Euro nyelvvizsgákra egyedülálló módon akár a nyelvvizsga előtt két héttel is lehet jelentkezni. Ha azonban nem hagyod az utolsó pillanatra, és legalább 4 héttel a nyelvvizsga előtt jelentkezel, megspórolod a különeljárási díjat.

A vizsgadíjakról bővebben itt olvashatsz.

Fizetési feltételek

A vizsgadíj készpénzben, postai csekken vagy banki átutalással egyenlíthető ki. A vizsgadíj befizetési határideje megegyezik a jelentkezés határidejével.

A díjat - ügyfélfogadási időben - befizetheted személyesen a vizsgahelyen, ahova jelentkeztél.
Az átutalásos illetve csekkes befizetéshez szükséges adatokat a jelentkezési lapod beérkezését követően az adott vizsgahely adja meg.

Postai csekkes befizetés esetén a csekket arra a vizsgahelyre küldd, ahova jelentkeztél. Kérjük, a csekkre a következő információkat feltétlenül írd rá: a vizsgatípus, amire jelentkeztél (pl. angol B2), a neved és a lakcímed.

Átutalással is kiegyenlítheted a vizsgadíjat - az ehhez szükséges bankszámlaszámot a vizsgahely fogja elküldeni számodra. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba feltétlenül írd be a vizsgatípust, amire jelentkeztél, a neved és a lakcímed. Fontos tudnivaló, hogy számlát csak a
bankszámla-tulajdonos nevére tudunk kiállítani.

Postai csekkes befizetés és átutalás esetén a jelentkezési határidőig kell elindítani a tranzakciót, a beérkezés dátuma a határidő lejárta utánra is eshet.

Áfás számla igénylése

Készpénzes befizetés esetén csak a befizetéskor tudunk számlát kiadni, utólag nem állmódunkban.

Postai befizetés esetén áfásszámla-igényedet és a vevő pontos adatait (név, cím) az utalvány közlemények rovatában kell feltüntetni, ennek hiányában nem tudunk számlát kiadni.

Banki átutalás esetén számlaigényét és a vevő adatait (név, cím) a közlemény rovatban kell feltüntetni, ennek elmulasztása esetén számlát nem áll módunkban kiállítani. Banki átutalás esetén a vevő csak a számlatulajdonos lehet.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *