Gyerek Ovis nyelvi foglalkozások

Ovi-angol, Ovi-német

Angol /Német nyelvű foglalkozások óvodás korúak számára, nyelvtanárral

Minél korábban kezdődik el a nyelv "tanulása", annál könnyebben és gyorsabban lehet eredményt elérni.

Célunk:

  • Nyelv megismertetése és megszerettetése
  • Alapvető készségek elsajátítása


A foglalkozások során a kisgyermekek életkori sajátosságaira építünk. Tudjuk, hogy a gyermekek még könnyen és gyorsan befogadják az új ismereteket, ezért játszva tanulunk. A foglalkozásokon alkalmazott főbb módszereink: mozgásos játékok, dalok, mondókák, szerepjátékok, egyéb manuális tevékenységek. A nyelv zenéjének és hangjainak játékos utánzása egy időben fejleszti a gyermek önbizalmát, mozgás-koordinációját, valamint nyelv-  és zenei készségét.


A Manó csoport a gyermekek számára nemcsak tanulást, hanem jó közösséget is nyújt. A manótársaival való együttműködés megkönnyíti a szocializációt. Az órák a gyermekek spontán érdeklődésén alapulnak. Az életkori adottságokat figyelembe véve egy négy éves kisgyermek körülbelül 5 percig képes egy bizonyos ingerre figyelni. Így a foglakozások rendkívül mozgalmasak, színesek és figyelemfelkeltőek.

A nyelvi foglalkozásainkon a gyermekek az anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítják el a nyelvet. A mélyebb emléknyomok elérése érdekében minél több érzékszervre hatunk. A mozgás a gyermekek lételeme, ráadásul ez is segíti a tanulást. A foglalkozásokon a gyermek játszi könnyedséggel fogja elsajátítani az anyanyelvtől eltérő hangokat, melyek láthatatlanul beépülve fejlődő tudatába, behozhatatlan előnyökhöz juttatják a későbbi nyelvtanulásnál.

 

A Manó-nyelvi foglalkozások 5-8 fős, életkor és tudás szerinti csoportokban történnek.

Időpontok:

4-6 éves korosztály számára: hétfő és szerda 16:15-17:00

Manó Angol ingyenes videók:

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *