Gyerek Kisiskolás tanfolyamok

Kisiskolás tanfolyamok

A nyelvtanulással hasznos, érdekes, rövid- és hosszútávon is megtérülő elfoglaltságot biztosíthat alsó- és felső tagozatos általános iskolás vagy középiskolás gyermekének!

Gyermek és ifjúság oktatás - Angol nyelvtanfolyamok általános és középiskolás tanulók számára

Tanfolyamok fajtái:

  • Általános szintemelő
  • Felzárkóztató
  • Érettségi előkészítő: normál és emelt szintű érettségi
  • Nyelvvizsga élőkészítő: B1, B2
  • Nyári intenzív kurzusok


Az órák célirányosak, a korcsoportnak megfelelő eszközökkel és módszerekkel sajátítják el a nyelvet.

Anyanyelvi tanáraink segítenek a tökéletes kiejtés és kommunikáció elsajátításában.

***********************************************************************************

KISISKOLÁS ANGOL

Az alsós korosztály főként hallás után sajátítja el az idegen nyelvet akár a saját anyanyelvét, ezért sok kép, játék, manuális tevékenységhez kötött kifejezések, mondókák, dalok és mesék állnak az órák középpontjában. A gyermekek így az életkori sajátosságaiknak legmegfelelőbb módszerrel ismerkedhetnek az idegen nyelvvel, és megvalósulhat a legfontosabb, hogy örömmel és hatékonyan tanulnak angolul. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy szeretetteljes és meleg légkör legyen az órákon, ahol a gyermekek biztonságban érzik magukat, mert csak ez garantálja a könnyed tanulási folyamatot. A gyermekek így játékosan ismerik meg az angol nyelvet, úgy sajátítva el az angol szavak számunkra problémás kiejtését, a szó- és mondathangsúlyokat, hogy szinte észre sem veszik.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *