Felnőtt Szókincs és beszédfejlesztő tanfolyam

Nyelvi klub

Szókincs és Beszédfejlesztő Tanfolyam

Normál tanmenet mellet is gyakran érezhetjük, hogy nem merünk megszólalni, mert esetleg nem rendelkezünk a megfelelő szókinccsel, szókincsünk feledésbe merült, vagy egyszerűen nem vagyunk elég biztosak tudásunkban, mert nem volt lehetőségünk megfelelő gyakorlásra.

Szókincs és beszédfejlesztő tréningjeinket olyan tanulók veszik igénybe, akik ezt a problémát kívánják megoldani, eltüntetni. A nyelvtanfolyam során fejlesztjük tanulóink kommunikációs készségét, beszédtechnikáját, bővítjük szókincsüket, javítjuk kiejtésüket és hallás utáni értésüket.

Ezen tanfolyamok kedveltsége abból is adódik, hogy a már tanult nyelvtani alapokra épülnek, ezzel is növelve a tanfolyam hatékonyságát. Egy tanfolyam megkezdése előtt nyelvtani szintfelmérő teszt biztosítja a tudásszintileg egységes csoportok kialakulását.

Ezeken az órákon a tanulók akár anyanyelvi tanár közreműködésével, célirányos beszélgetések, kommunikációs szituációk és párbeszédek keretében gyarapíthatják a beszélt nyelvhez szükséges lexikális ismereteiket. Szóbeli nyelvvizsga vagy érettségi vizsga előtt különösen hasznos lehet az élő nyelv gyakorlása.

Év-közben általában heti 1x4 órában 10 héten keresztül, nyáron pedig 1 héten keresztül 5x4 órában szervezzük ezeket a speciális tanfolyamokat.

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *