Felnőtt Nyelvvizsga előkészítő

Nyelvvizsgára felkészítés

ÁLLAMILAG ELISMERT EURO NYELVVIZSGA HELYBEN!

Általános információ:

Ezeken a tanfolyamokon a tanulók jelenleg EURO  nyelvvizsgára készülhetnek fel. A nyelvvizsga saját speciális tananyagával, próbatesztekkel- készítjük fel a résztvevőket. Tapasztalataink szerint, aki megfelelő szinten kezdi ezt a felkészülést és a vizsgafelkészítés során is szorgalmasan tanul, annak sikerül is a nyelvvizsgája. Azonban ez a tanfolyam nem helyettesítheti a normál tanfolyamokon elsajátítható minimális tudásszintet.

 

Ajánlott tudásszint:

A felkészítő tanfolyam előtti minimális tudásszintet - optimálisan B2-es, minimálisan B1-es szinten ajánlunk elkezdeni. Szintfelmérés során kiderül, hogy hallgatóink megfelelő szinten vannak -e ahhoz, hogy a nyelvvizsga előkészítő tanfolyam után sikeres nyelvvizsgát tudjanak majd tenni.

 

Néhány tudnivaló az EURO vizsgáról:

Magyarországon már több mint 70 ezren választották...

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Magas elismertsége megteremti mindenki számára azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhet.

Az Euroexam angol nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Európai Nyelvi Keretrendszerére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra.

Az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat, és a növekvő nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően a több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen.

Az Euroexam nyelvvizsgák, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők. Jelentkezéskor ön döntheti el, hogy a Közvetítés vizsgarész nélküli, egynyelvű államilag elismert bizonyítványt adó változatot, vagy a teljes, kétnyelvű vizsgaváltozatot akarja letenni.

Az Euroexam vizsgákon a komplex vizsga mellett jelentkezhet külön szóbeli vagy írásbeli vizsgára is. Hasonlóan, ha a teljes (szóbelit és írásbelit is tartalmazó) komplex vizsgája sikertelen lenne, az írásbeli illetve a szóbeli vizsgarészek külön ismétlésére is van mód.

Az Euroexam olyan vizsga amely után nemcsak a bizonyítványt, de a tudást is garantáltan használhatja.

Nálunk felkészülhet angol nyelvvizsgákra alap-, közép- és felsőfokon egyaránt. Iskolánk Akkreditált EUROexam Nyelvvizsgahely. Ezen kívül bármely nyelvvizsgára felkészítjük tanulóinkat.

 

Az ingyenes szintfelmérés az oldalunkról letölthető és kinyomtatható teszt, valamint a stúdiónkban egy személyes beszélgetés alapján történik.

Kérem nyomtassa ki az alábbi (megfelelő nyelvű) tesztet és megoldva hozza magával a szintfelmérésre! Amennyiben nincs lehetősége nyomtatásra, írja ki az eredményeket egy lapra.

 

Angol nyelvű szintfelmérő

Német nyelvű szintfelmérő

Olasz nyelvű szintfelmérő

 

A szintfelmérés előzetes bejelentkezés után lehetséges. Bejelentkezhet telefonon, vagy e-mailben.

 

Szintfelmérőre jelentkezés

A mező kitöltése kötelező *

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *