Érettségire felkészítés

Érettségi felkészítés középszintű / emelt (angol /német)

 

A sima vagy emelt szintű érettségire való felkészítésünk során a tanulók részletesen tájékozódhatnak a vizsga felépítéséről, gyakorolhatják a típusfeladatokat és célirányosan fejleszthetik szókincsüket. A kurzusokon kifejezetten a közép vagy emelt szintű érettségi feladatokkal foglalkozunk komplexen, azaz írásban és szóban is fejlesztjük ismereteiket. A felkészítő tanfolyam célja, hogy a vizsgarészeket alaposan megismerjék, a megoldásokban rutint szerezzenek és vizsgájuk sikeres legyen!

Ajánlott tudásszint:

A felkészítő tanfolyam előtti minimális tudásszintet - optimálisan B2-es, minimálisan B1-es szinten ajánlunk elkezdeni. Szintfelmérés során kiderül, hogy hallgatóink megfelelő szinten vannak -e ahhoz, hogy az érettségi előkészítő tanfolyam után sikeresen tudjanak majd vizsgázni.

 

Az ingyenes szintfelmérés az oldalunkról letölthető és kinyomtatható teszt, valamint a stúdiónkban egy személyes beszélgetés alapján történik.

Kérem nyomtassa ki az alábbi (megfelelő nyelvű) tesztet és megoldva hozza magával a szintfelmérésre! Amennyiben nincs lehetősége nyomtatásra, írja ki az eredményeket egy lapra.

 

Angol nyelvű szintfelmérő

Német nyelvű szintfelmérő

Olasz nyelvű szintfelmérő

 

A szintfelmérés előzetes bejelentkezés után lehetséges. Bejelentkezhet telefonon, vagy e-mailben.

 

Szintfelmérőre jelentkezés

A mező kitöltése kötelező *

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *