Felnőtt Egyéni oktatás

Egyéni órák

Az Egyéni vagy *Prémium* 2 fős tanórák hatékonysága akár a többszöröse is lehet a csoportos tanfolyamoknak, hiszen a tanóra ideje alatt egy hallgatóra több idő jut.

Akkor is előnyös lehet ez a tanulási forma, ha speciális szaknyelv elsajátítására van szükség, ugyanis erre csoportos formában nem mindig van lehetőség. Anyanyelvi tanáraink segítenek a tökéletes kommunikáció elsajátításában.

Óra lemondása:

Egyéni óra esetén lehetőség van -indok nélkül- egyoldalúan módosítani vagy akár lemondani az előre megbeszélt tanóra idejét. Ennek feltétele, hogy ezt csak közvetlenül a tanár sikeres értesítése esetén és min. 24 órával az órakezdés előtt lehet megtenni. Más által átadandó üzenet, SMS, hangposta nem minősül önmagában sikeres értesítésnek. 10 tanóránként 1 alkalom mondható le.


Természetesen a szintfelmérés itt sem maradhat el.
Iskolánk ingyenes tanácsadást nyújt az erre érdeklődőknek!

Szintfelmérésünk során kiválasztjuk hallgatóinknak az aktuális tudási szintjüknek megfelelő csoportot, amelybe könnyedén bekapcsolódhatnak.

A szintfelmérőt és az előzetes jelentkező felületet a jobboldalon találja :

 

 

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *