Felnőtt Egyéni oktatás

Egyéni órák

Az Egyéni vagy *Prémium* 2 fős tanórák hatékonysága akár a többszöröse is lehet a csoportos tanfolyamoknak, hiszen a tanóra ideje alatt egy hallgatóra több idő jut.

Akkor is előnyös lehet ez a tanulási forma, ha speciális szaknyelv elsajátítására van szükség, ugyanis erre csoportos formában nem mindig van lehetőség. Anyanyelvi tanáraink segítenek a tökéletes kommunikáció elsajátításában.

Óra lemondása:

Egyéni óra esetén lehetőség van -indok nélkül- egyoldalúan módosítani vagy akár lemondani az előre megbeszélt tanóra idejét. Ennek feltétele, hogy ezt csak közvetlenül a tanár sikeres értesítése esetén és min. 24 órával az órakezdés előtt lehet megtenni. Más által átadandó üzenet, SMS, hangposta nem minősül önmagában sikeres értesítésnek. 10 tanóránként 1 alkalom mondható le.


Természetesen a szintfelmérés itt sem maradhat el.
Iskolánk ingyenes tanácsadást nyújt az erre érdeklődőknek!

Szintfelmérésünk során kiválasztjuk hallgatóinknak az aktuális tudási szintjüknek megfelelő csoportot, amelybe könnyedén bekapcsolódhatnak.

Az ingyenes szintfelmérés az oldalunkról letölthető és kinyomtatható teszt, valamint a stúdiónkban egy személyes beszélgetés alapján történik.

Kérem nyomtassa ki az alábbi (megfelelő nyelvű) tesztet és megoldva hozza magával a szintfelmérésre! Amennyiben nincs lehetősége nyomtatásra, írja ki az eredményeket egy lapra.

 

Angol nyelvű szintfelmérő

Német nyelvű szintfelmérő

Olasz nyelvű szintfelmérő

 

 

A szintfelmérés előzetes bejelentkezés után lehetséges. Bejelentkezhet telefonon, vagy az alábbi űrlap segítségével küldje el elérhetőségeit és felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Szintfelmérőre jelentkezés

A mező kitöltése kötelező *

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *