Felnőtt Általános tanfolyamok

Általános nyelvtanfolyamok KER szinteken

Általános információ:

Ha nyelvvizsgát szeretne tenni, vagy egyszerűen csak meg akarja tanulni a nyelvet, akkor az általános nyelvtanfolyamokat ajánljuk. Ezeken a tanfolyamokon egyaránt fejlesztjük tanulóink beszéd és íráskészségét, hallás utáni értését és olvasás készségét is. Az évek során kialakult és jól bevált tanmenet biztosítja a tanulás hatékonyságát. Az egyes modulok tananyagai szorosan egymásra épülnek, koncentrikusan bővül az ismeret. A tankönyvek befejezésekor komplex (szóbeli és írásbeli) számonkérés van, amelynek eredményéről tanúsítványt kap a tanuló.

Hallgatóink jó hangulatú órák keretében sajátíthatják el a nyelveket. Magasabb szinteken anyanyelvi tanáraink segítenek a tökéletes kommunikáció elsajátításában.

Szintfelmérésünk során kiválasztjuk hallgatóinknak az aktuális tudási szintjüknek megfelelő csoportot, amelybe könnyedén bekapcsolódhatnak.

A szintfelmérőt és az előzetes jelentkező felületet a jobboldalon találja :

 

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet tanfolyamainkra. A beérkezett jelentkezés feldolgozása után keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségeken további egyeztetés céljából.

A mező kitöltése kötelező *